Blog

Dobrote Dolenjske

 

V teh dneh po občinah Dolenjske potekajo delavnice, ki seznanjajo občane in potencialne ponudnike pridelkov in izdelkov, turističnih nastanitev in produktov s projektom »Razvoj in promocija kolektivne blagovne znamke in vzpostavitev mreže lokalnih ponudnikov – krajše Dobrote Dolenjske«.


Blagovna znamka Dobrote Dolenjske ponuja jagodni izbor lokalnih pridelovalcev in predelovalcev, ki predstavljajo izbrano ponudbo visokokakovostnih izvirnih produktov. Ker so pridelani in izdelani s srcem, nosijo neprecenljivo sporočilno vrednost. Do danes je v njihovo shemo vključenih več kot 50 partnerjev s preko 350 proizvodi z območja Dolenjske, po koncu letošnjega leta pa si želijo, da bi se mreža ponudnikov in izdelkov še razširila in povečala.


Morda se nam ne zdi, vendar prav vsaka slovenska regija premore ogromno pestrosti in edinstvenih lastnosti ter zanimivosti, ki se jih splača predstaviti širši javnosti, turistom. Z bogato naravno in kulturno dediščino ima Dolenjska edinstveno osnovo za razvoj »zelenega« turizma v kulinariki, vinogradništvu, vinarstvu, rokodelstvu, nastanitvah, prireditvah ipd. V medsebojni povezanosti, soustvarjalnosti in skozi skupno promocijo pa smo lahko Dolenjci še bolj prodorni in cenjeni. Zato dragi bralec, vabljen si, da se pridružiš, če že ne kot dobavitelj pa vsaj kot uporabnik. Obljubimo, ne bo ti žal wink

 

 

Zapisi in novice

Želim prejemati novice, napovednik dogodkov in druge zapise zelenih valov.
Please let us know your email address.

Pridruži se nam na socialnih omrežjih in uživaj!

 

       

 

Vaši vtisi

Kako ti je bilo pri nas?
Zapiši doživljaj in prilepi sliko ali dve.