Blog

 

Svetloba vedno zmaga

Tako kot v pravljicah dobro vedno premaga zlo, tako tudi v resničnem življenju človek že od nekdaj verjame v (pre)moč svetlobe, časti sonce in mu izkazuje hvaležnost. In v teh nenavadnih časih, ko je pogled v prihodnost meglen in nestanoviten kot milni mehurčki, je še toliko bolj pomembno, da vemo, da svetloba vedno zmaga.

 

 

Varčevanje

Varčevanja se učimo že od malih nog. Varčevanje z denarjem, varčevanje z energijo … Varčevanje se izplača. Nam in okolju. In prav je, da 6. marca obeležujemo tudi svetovni dan varčevanja z energijo.

 

Sveti Valentin ima ključ od …?

Osnovnošolci bi verjetno rekli, da od srca, a star slovenski pregovor pravi, da od korenin. Po slovenskem ljudskem izročilu je valentinovo namreč znano kot dan, ko se začne prebujati narava.

 

Marlboro Man

 

Ali veste, da je bila znamka cigaret Marlboro v začetku na trgu predstavljena kot izdelek za ženske? In kako je Marlboro Man vse postavil na svoje mesto?

 

O objemanju …

Novo leto je že »daleč« za nami, ta teden smo preživeli statistično najbolj depresiven dan v letu in sama sreča, da mu sledi svetovni dan objemanja …

Zapisi in novice

Želim prejemati novice, napovednik dogodkov in druge zapise zelenih valov.
Please let us know your email address.

Pridruži se nam na socialnih omrežjih in uživaj!

 

       

 

Vaši vtisi

Kako ti je bilo pri nas?
Zapiši doživljaj in prilepi sliko ali dve.